Překvapení

čtvrtek 15. července 2010

No, to by jste nevěřili, co se tady děje.. Já nevycházím z údivu. Naps, moje "hostmum" si se mnou sedla a řekla mi, že mi pomůže najít jinou rodinu. Takže mi koupila premium members na aupair.world. a posílá skvělé reference, ohledně mě, na všechny strany. Jako to je mazec, od ženský, co na mě řvala, že jsem fucking maid...


Navíc moje dětičky co hlídám mi udělaly neskutečnost radost. Pod dveřma mýho pokoje podstrčily papírek a tam stálo: "Doufáme, že máš s námi dobrý den, máme tě moc rádi a objímáme tě. Od Kabir a Angelle (viz úvodní fotka). Každej mi pak přišel dát samovolně 5 pus na tvář :)... No neskutečný!


(O den později mi Kabir oznámil, že bych s ním měla více skákat na trampolíně, že bych jako potřebovala zhubnout, zmetek jeden :))

Comments

3 Responses to “Překvapení”
Post a Comment | Komentáře k příspěvku (Atom)

Tak jsem na tvou stránku zas po dlouhé době zavítala a co to nevidím? Tady je někdo v Londýně. :-) Ale poté, co jsem si přečetla všechny články od té doby, cos odjela, moje nadšení docela opadlo. Děti jsou určitě milé, to, co ti napsaly je hrozně roztomilý. :-) Ale co jsi psala o rodičích, vedení domácnosti atp...hrůza. Tak ti moc přeju, ať se dostaneš zas do nějaké příjemné a pohodové rodiny někde, kde se ti bude líbit!

Ahoj Clarett! Ty jsi tady taková stálice:)...kdyby všichni všechno tak krásně komentovali, jako ty... :) to by se psalo....

Anonymní řekl(a)...
23. července 2010 v 13:54

Jo a nebo treba se te chce zbavit co nejdrive :P

Okomentovat