zážitky z metra

neděle 3. dubna 2011


To, že jsou v Londýně neuvěřitelní lidi, kteří neuvěřitelně vypadaj a chovaj se, to asi víme všichni :) Ale jak moc si je umíte představit, to se dozvíte asi teď.

Je tady absolutně normální, že dva  gayové nebo lesbičky si svou náklonnost k sobě vylejvaj přímo na ulici, nad tím se nikdo nepozastavuje a i já jsem si toho přestala všímat:) Víkendové cestování metrem v Londýně je příběh sám o sobě: Některé linky jsou zavřené nebo alespoň jeho části, takže úsek, kterej jedete třeba 5 min se vám může protáhnout až na hodinu. Jako mě včera:)

Jen co jsem dosedla na sedačku, přičemž vedle mě seděli ti dva zmiňovaní gayové, naproti hispánská rodina s prckem a opodál taková silnější černoška... a než se zavřeli dvěře, tak nastoupil jamajčan s kytarou na trakárku, co za sebou táhl. Začal neskutečně nadávat do lidí, na život, jak jsou všechny ženský zas*raný kurvy atd atd, pak vykládal, co všechno umí zatancovat (a fakt zatancoval), zazpívat a zahrát, ale jak nemá práci... o minutu později zase všechny miloval, všichni jsme se mu líbili, hrál si s tím prckem, kterej na něj mimochodem výtahl děstkou pistoli a začal na něj jakoby střílet, to mě už málem tekly slzy od smíchu, ale zadržela jsem to.  My všichni jsme se na sebe koukali a hrozně se smáli, tak jakože do dlaní, aby to nebylo tak evidentní :)

Přestoupila jsem na další linku a jen co jsem přišla na nástupiště, tak jsem viděla tři válející se "dámy" kolem 50tky na zemi. Strašně se smály, jak puberťačky.. Všichni jsme nastoupili do vagónu a já jsem jednu z nich upozornila, jestli ta taška, co si nechala na tom nástupišti, není její. Vlak už se začal rozjíždět a ona zatáhla za brzdu - kvůli tašce! :D a pak se mě zeptala, jestli za to náhodou nebude penaltovaná .... no celej vágón nasranej, protože se jednalo o velký zpoždění. Ty zbylý dvě "dámy" se válely v prostoru mezi sedačkama a málem se počůraly smíchy. Já si teda radši odsedla do vedlejšího vagónu, páč jsem s nima nechtěla mít nic společnýho :)..  koukala jsem s otevřenou pusou.

A zajmavost na konec:  čím blíže jste centru, tím více je metro poblitý :) Jak áleje v ČR :)


více o metru v Londýně ZDE

Comments

11 Responses to “zážitky z metra”
Post a Comment | Komentáře k příspěvku (Atom)

Anonymní řekl(a)...
30. dubna 2011 v 14:33

Po delší době jsem mrkla na tvůj blog, tak jsem si početla :-)Naraila jsem na tebe náhodou, ale čtu tvé příspěvky ráda. S tvojí předchozí rodinou mě to mrzí, ale snad ti mohli odpustit, každý dělá chyby a fotky jsi stáhla. Ale jak říkáš, něco končí, něco začíná. Tak hodně štěstí a těším se na další příspěvek ;-)
Berčová

Máš moc zajímavý blog ! Koukám tu ráda :-)

Ahoj, tvůj blog se mi líbí a zdá se mi zajímavý a tak se chci zeptat, jestli by jsi nebyla tak hodná a neudělala semnou krátký rozhovor pro můj blog? :) Ptala bych se prostě jak to probíhání celkově, jak se žije v Anglii a podobně. Díky za odpověď (AdelainAki@seznam.cz)

tyjo,to je docela psycho,chtěla bych tam jednou žít :) super článek
forever free

Anonymní řekl(a)...
2. ledna 2012 v 17:34

Ahoj, vážně se mi líbí Tvůj blog :) Chtěla jsem se Tě zeptat, jak bych se k au pair mohla dostat? Kam mám napsat? Byla bych moc ráda, kdyby si mi odpověděla :) měj se! (alice.furdanicova7@seznam.cz)

Anonymní řekl(a)...
29. ledna 2012 v 13:42

Ahoj cetla jsem tvuj stary prispevek na pohyby.co.uk z Clapham...bydlis tam jeste??sesla bych se...girlgod@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...
14. května 2012 v 19:05

Ahoj, nesehnal jsem na tebe žádný kontakt, tak k tomu účelu využiju diskuzi. Podle toho co jsi o sobě spala jsme si dost podobní. Hraju na klavír, zbožňuju turistiku a přírodu všeobecně, italskou kuchyni (i vařím) atd. Psala jsi i že hledáš oponenta pro své diskuze a myslím že bych byl pro tebe více než vhodný. Pokud by ses o mě chtěla dozvědět více napiš mi prosím. Obratem ti o sobě řeknu co jen budeš chtít. mckubec@seznam.cz PS: nejde mi o vzhled, vlastně jsem neviděl jedinou tvojí fotku a jediné co o tobě vím, že jsi zrzatá

Anonymní řekl(a)...
30. června 2012 v 11:28

Hledam holku s dobrou anglictinou, ktera by mela zajem se pripojit k nasi 4 clene rodince v Atlante bez agentury. Pokud o nekom vite, prosim preposlete muj email:mag@myivfalternative.com Hledame nekoho od konce srpna. Diky Magda

Hahah nejvíc jsem se zasmála :D Jaktože já se v metru vždycky jen nudím?

Anonymní řekl(a)...
30. ledna 2014 v 13:37

Ja bych se ztratila hned :D

Anonymní řekl(a)...
25. prosince 2014 v 17:31

Cetl jsem tvuj inzerat, ale hodne hodne starej.....nedalo se na nej jiz odepsat, ale tolik me oslovil a zaujal....ze jsem hledal jak ti odepsat a chvilku si povidat o vsem co te zajima a taky co zajima me.....
No psala jsi ze kdyz ten dotycny bude zrat zrzky tak to bude supr.....no a ja myslim ze rusovlasky jsou muj zacatek i konec.....nebo obracene ;) Archibald

Okomentovat