Novej job

úterý 22. února 2011

Jak víte, minulej tejden ve čtvrtek jsem dostala vyhazov (no všichni víme proč, tak to radši nebudu dál rozmazávat). Celej pátek a sobotu jsem ležela u internetu a rozhazovala jsem sítě na všechny možný strany. Ozvalo se asi tak 100 rodin, fakt nekecám..  ale z toho byli zajmavé pouze tři (poměr peníze/komfort/děti/práce/lokalita). Se dvouma jsem si domluvila schůzku hnedka na neděli. 



První byla single mamka se třema děckama 7, 9, 11, žijící v Dulwich village (blízko do centra a k Jamiemu, žádaná drahá Londýnská čtvrť) za 200liber na týden (nezapoměnte, že to je kapesné - bydlení a strava je již zahrnuta!). Ale jak jsem nakonec viděla co všechno po mě chce a svůj případnej budoucí pokoj, tak sem si najednou nebyla jistá.. 


o 2 hodiny později jsem měla druhou schůzku s rodinou z Claphan North (domečky jako v Notting Hillu) se dvouma holkama 10 a 13 (asi 10 min na Victoria - Big Ben, London Eye..) nabízející sice menší plat, ale vlastní byt (obří kuchyň, dvě ložnice, jídlo zahrnuto atd), navíc mají uklízeče. Jednalo by se o 2-3 hodiny denně. No když jsem tam přišla, tak jsem hnedka veděla, že to chci :) 


Nakonec jsme se domluvili, Siobhan jim dala skvělé reference a už zítra se stěhuju! 


stejně už nikdo nikdy nebude tak úžasnej jako byla Siobhan, Jack, Caoilfhinn a Lorcan.. :(( (btw, řekli, že jim fakt budu chybět, že už ale nechtěj žádnou jinou aupair, že prej když se stalo tohle se mnou - jakože mě prej měli hoodně rádi a 100% věřili - tak už radši nikoho nechtěji). Mejma slznejma kanálkama to fakt zahejbalo..  

Comments

2 Responses to “Novej job”
Post a Comment | Komentáře k příspěvku (Atom)

Anonymní řekl(a)...
6. března 2011 v 15:33

Řekl bych: Něco končí, ale další začíná, určitě se zžijete a bude to zase takové :)

Okomentovat