Opravdu čistotná rodina

sobota 3. července 2010

Je sobota, tak jsem si trochu přispala. Šla jsem dolů si udělat snídani, bohužel klasicky toust and cheese, jasmínovej čaj...


Naps mi najednou začla říkat, jak jsou Black Asian rodiny extra háklivý mít čistý dům (já jen v duchu valila oči, protože tu maj bordel jak tanku!), že prej mám čistit koupelnu, že jsou všude zrníčka po mým čistícím gelu a prý po mé pastě na zuby (blbost!!), že mám mejt záchod, drhnout kuchyň (už jsem jí jednou celou vydrhla, protože jsem v tom fakt nechtěla vařit), taky každý den vysávám tím jejich "moderním" vysavačem (ona každej den cosi dělá s látkami, takže jsou každej večer po koberci nitě, který teda vysavač nebere, tak to sbírám RUČNĚ!!!) Každej večer mi řekne "oooh, Veronika, sorry", když udělá bordel a já ho mam teda ráno uklidit (už jí fakt zakroutím krkem, Indce!), každej večer nechá po večeři (kterou dělá jen pro sebe a Chrise) v dřezu plno nádobí, ačkoliv vlastní myčku, tak ji prý nemám používat (na odstřel takhle family). Když se chceme s dětmi najíst, tak si musíme ODHRNOUT její bordel z jídelního stolu a i tak jíme pouze na půlce. 

Děti si každý den berou nové pyžamo, no chápete to?! Tak si umíte představit, kolik toho je na praní a žehlení. To je práce, která jde vniveč. Každou neděli se mění povlečení na peřinách.. asi jsem prase jen já, ale já to měním normálně tak po měsíci, tak proto se tolik divím. 

Jediný, proč jsem už neutekla, jsou děti. Je mi jich trochu líto, protože Naps na ně neustále řve tím svým ječákem, takže vždy jdou za mnou a obejmou mě. Kabir (kluk co hlídám, 8 let) je neustále nějakej smutnej, vůbec to není happy dítě, samotář a má hrozný problémy prohrávat v čemkoliv, vždy začne řvát, brečet  a má cholerickej záchvat.. Angelle (7), tak ta mě má jak náhradní mámu, mám ten pocit. 

A to jsem tu teprve 6 dní. 

Comments

3 Responses to “Opravdu čistotná rodina”
Post a Comment | Komentáře k příspěvku (Atom)

Anonymní řekl(a)...
3. července 2010 v 16:56

No...co k tomu rict. Prase urcite nejsi, ohledne lozniho pradla a pyzam bych si tukala na celo. A prozatim to vypada tak, ze z Kabira vyroste dalsi uzasny atentatnik...no, kdo chce kam..(Anglie a jeji imigranstska politika:-/)

Ty jo, to je docela masakr... Jen ze sebe nenech dělat služku, něco je práce au pair, ale něco je navrch... Nemám ráda tyhle paradoxní rodiny, co hlásaj vodu a pijou víno. Někde je něco špatně, jsem zvědavá, jak dlouho vydržíš, půl rok netipuju :) Ale přesto nevypadají jako zlý lidi :))

taky jako zlý nejsou, to ne... ale jako happy se tu fakt necejtím, zlaté Irsko :)

Okomentovat